sâmbătă, 4 ianuarie 2014

”Sunt lucruri care nici nu au o explicaţie, sau pur şi simplu nu merită.”

E ca şi  când  o părticică  din mine a dispărut pentru o perioadă de timp, părticică  fără de care nu pot "funcţiona" cum trebuie. Mă sperie. Chiar mă sperie, şi în acelaşi timp mi se pare interesant cum o fiinţă umană poate influenţa în acest hal o altă fiinţă ,dat fiind faptul că suntem făcuţi în aşa fel încât să putem fi pe cont propriu. Şi ,dacă vrei să ştii adevărul,chiar aşa eram. Nu am să îţi zic că mă şi descurcam,pentru că te-aş minţi, dar puteam trăi..Acum?
   Acum nu mai e deloc aşa. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu mai e aşa.Ai apărut de nicăieri, şi ai rămas.Nu mi-am imaginat niciodată venirea ta. Şi crede-mă,şansele ca eu să te întâlnesc erau...nule.Nu îmi explic.
Sunt lucruri care nici nu au o explicaţie, sau pur şi simplu nu merită.Tot ce ştiu e că de când ai apărut, în capul meu s-a aprins o luminiţă care nu a mai fost aprinsă de ani de zile.Numele tău îmi tremură pe buze.Cuvintele tale îmi circulă prin sânge.Vocea ta este melodia pe care adorm în fiecare noapte.Iar tu,cu totul,şezi în inima mea.Şi te iubesc.

Atât.



"Meeting you was fate, becoming your friend was a choice, but falling in love with you was beyond my control."